Brow Treatments

Fav Brow Babe (brow shaping)

Shaping your brows into perfection, dit wordt gedaan aan de hand van de trim, wax en tweeze techniek. Bij deze behandeling wordt er eerst gekeken naar de gezichtsvorm van de persoon en naar de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Daarna worden de wenkbrauwen getrimmed, vervolgens gewaxed en worden de overige haartjes verwijderd met een de pincet. Als finishing touch worden de wenkbrauwen ingevuld met make-up.

Fav Brow Babe Tweezing

De Fav Brow Babe Tweezing behandeling bestaat uit het shapen van de wenkbrauwen door gebruik te maken van de trim en tweeze techniek. De wenkbrauwen worden tijdens deze behandeling geknipt en vervolgens geëpileerd door gebruik te maken van een pincet. Voor de finishing touch worden de wenkbrauwen ingevuld met make-up.

Henna

Henna zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. De wenkbrauwen worden geverfd met een poeder wat gemengd wordt met water. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten wat voor een voller en getekend effect zorgt. Daarnaast blijft 4 tot 6 weken op de haren zitten.

Tinting

De Tinting behandeling zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er voller en gedefinieerd uitzien. Bij deze behandeling worden alleen de haren geverfd wat 4 tot 6 weken blijft zitten. Het tinten van de wenkbrauwen oogt lichter dan henna.

Brow Lamination

Brow Lamination is een techniek dat oorspronkelijk uit Rusland komt. De wenkbrauwharen worden in de juiste richting geplaatst met twee verschillende lotions. De twee lotions zorgen ervoor dat de wenkbrauwen er dikker, voller en gedefinieerd uit komen te zien. Het resultaat blijft ongeveer 4 weken zichtbaar. Daarnaast is Brow Lamination goed te combineren met de Fav Brow Babe en tinting.